Tarmreningsläger på Väddö 10-16 Januari 2022

 • Vad: Tarmreningsläger + Juicefasta
 • När: 10-16 januari, 2022
 • Var: Väddö, utanför Stockholm
 • Pris: 5000 kr
 • Längd: 7 dagar

Nu är datum satt för nästa Tarmreningsläger. Det kommer ske den 10-16 januari, 2022, ute på Väddö, utanför Stockholm.

Här har du Väddö på Google maps


Tarmreningsläger

Vad är ett tarmreningsläger? Om du läst igenom min hemsida som jag lagt mycket tid på — så vet du att jag brinner för tarmrening!

Såhär ser ett 12 dagars paket ut:

Jag använder mig av en slags tarmrening som:

 • Genomförs under en fasta
 • Där man dricker 5 fibershakes om dagen
 • Tar 15 olika örter på kvällen
 • Driver ut beläggningar som legat där i åratal (är synliga i toaletten, se bilder på hemsida)

Här ser du vad produkterna innehåller.

Enkelt förklarat är detta en tarmrening som genomförs under en juicefasta. Man äter ingen solid föda, då detta skulle förstöra reningen.

Man dricker:

 • Vatten
 • Te
 • Färskpressade juicer

under hela veckan. Dessa kan intas närsomhelst under dygnet utan att det påverkar resultatet. Det går att genomföra tarmreningen under en vattenfasta, men det är bättre för blodsockret och humöret om man intar lite juice ibland =)


Resa

Det tar ungefär två timmar att åka dit från T-centralen. Man kommer ända fram på SL-kortet, vilket är imponerande. Det finns parkering för dom som har bil.

Åker man långt, som från Norge, så kan man komma dagen innan, den 9e januari. Detta är min rekommendation för alla som reser långt. Jag kommer vara där minst en dag innan.


Internet

Det kommer med 80-90% sannolikhet finnas internet. Fiber är draget och betalat — dom bara väntar på att företaget ska aktivera det. Det är flera månader kvar i denna stund så det borde vara klart.


Logihuset

Tarmreningen kommer ske i Livsuniversitetets lokaler. I det så kallade ”Logihuset”, på bild ovanför. Livsuniversitetet är en icke vinstdrivande organisation som skapades av Lena Kristina Tuulse.

Det finns två flerbäddsrum och ett sovloft i detta hus.

 • Ett flerbäddsrum för män (3 bäddar)
 • Ett flerbäddsrum för kvinnor (4 bäddar)
 • Ett sovloft för den som så önskar (5 bäddar)

Vi kan anpassa oss efter enskilda önskemål om man hör av sig i förväg. Det finns ett antal sköna soffor och ytor i resten av huset som man kan umgås på.

Det finns 2 toaletter och 1 dusch i detta hus.


Livsuniversitetet

Här är lite information om Livsuniversitetet, från deras hemsida:

Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden.

Stiftelsen bildades i januari 1993 av en grupp människor med en hängiven beslutsamhet att verka för ett framtida samhälle med vördnad för livet och i balans med naturen, ett samhälle som kan fungera som en modell i en värld drabbad av ekonomiska, ekologiska och sociala kriser.

Stiftelsen är en överlevnadsinriktad främjare av frid och fred och vill stärka vänskap, samordning och utbyte mellan folk och kulturer.

Våren 1994 köpte stiftelsen med hjälp av ca 900 pionjärer och donationer en gård med 140 hektar mark på Väddö, en ö i Roslagen norr om Stockholm. Marken sträcker sig i en remsa som är ca 400 meter bred och 3 km lång tvärs över ön ända ner till havet i öster. 

Livsuniversitetet

Jag assisterade Johan Wahlström tidigare i år när han höll en Hawaiiansk tarmreningskurs tillsammans med Lena Kristina Tuulse (som ledde yoga och andningsövningar). Jag var där dom första fyra dagarna.


Bioresonans

Där lärde jag känna Åsa Siwartsdotter, som erbjuder behandlingar med bioresonans ute i Södertälje centrum. Jag var och besökte hennes klinik för några dagar sedan bara. Jag hade en extremt frisk lever men problem med sköldkörteln, enligt mätningen (jag har kronisk trötthet).

Armonia Friskvårdscenter

I samma vända var jag även och besökte Jenny Nordin som har Armonia Friskvårdscenter ute i skarpnäck. Hon erbjuder probiotiska implantat efter tarmsköljningar.

Vi pratade över telefon om det kanske är så att ”nästa generations probiotika” sätts in bakvägen istället för att intas via munnen. Nu när det kommit fram hur effektivt fekala transplantationer är mot tarmsjukdomar.

Jag har själv 6 frysta 150 ml flaskor i frysen från microbioma.org, kostade 18 000 kr, och är i processen att administrera dom på rätt sätt. Det är inte lätt!

Jag fick 5 st slangar av Jenny, som man sätter på en lavemang spruta, så att FMTn kommer högre upp i tjocktarmen.


Hälsohuset

Lena Kristina har sagt att hon vill leda en session frigörande andning i Hälsohuset (en separat byggnad). Vilken jag tänker på som ”meditationshuset”, för det ser så spirituellt & heligt ut.

Här finns det också ett väldigt trevligt sovloft med 5 bäddar (madrasser). Är man ett gäng som vill åka, kan man välja att bo i detta hus.

Det finns 2 duschar och 1 toalett i detta hus.


Frigörande Andning

Jag provade frigörande andning när jag deltog i en Ayahuasca ceremoni i Holland (som förberedelse) för många år sen. Den andra gången jag provade det var i somras med Lena Kristina och Johan Wahlström.

Båda gångerna började det flimra och sticka i olika delar av kroppen. Jag har fortfarande inte förstått om man får ett underskott av syre eller ett överskott av att andas kraftigt på detta sätt.


Lada

Det finns även en stor ”hippie-lada” på området som används flitigt när det är varmare ute. Men nu kommer vi vara där mitt i vintern =).


ICA Butik

Det finns även en ICA butik 1 km bort om man skulle behöva någonting. Ett grundutbud av färskpressade juicer ingår i totalpriset och kommer erbjudas under veckan. Det kommer portioneras ut så alla får lika mycket.


Tarmreningslägret i Tumba

Tidigare i år hade jag ett Tarmreningsläger i Tumba med Sandra Wigren & hennes mamma Margitta Wigren och då ingick obegränsad mängd juicer i priset.

Det blev problem med logistiken så när lägret var klart satt vi på 40 kg frukter och grönsaker som vi var tvungna att slänga. Det var inte så bra, så nu tänkte jag planera det lite bättre.

Här kan du läsa mitt inlägg om Tarmreningslägret i Tumba, den 12-17 April 2021. Jag dedikerade ett inlägg på bloggen bara för det.


Leverrening

Det är även möjligt att genomföra 1-2 stycken leverreningar under denna vecka på Väddö. Dessa ingår i priset och kostar inget extra. Här är mitt inlägg om leverreningen. Jag har personligen gjort 14 stycken totalt.


Extra Information

Tveka inte på att höra av dig. Över telefon kan du ställa vilka frågor som helst.

Man behöver inte gå och vara hungrig under en sådan här tarmrening — för fibershaksen sväller i magen så kroppen tror att den ätit 5 gånger om dagen.

Man behöver heller inte springa på toaletten hela tiden som i den Hawaiianska tarmreningen. Denna tarmrening är lugnare och mer metodisk, kan man säga. Man sitter inte flera timmar om dagen på toaletten, snarare 15-20 minuter.


Andra Inlägg


Facebook Grupp

Gå med i min Facebook grupp: Tarmrening + Leverrening + Juicefasta + Detox.

MVH

/Theo

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: