Rening av Lever och Gallblåsa på Naturlig väg

leverrening, gallblåsa, detox, galla, teckad bild på snygg tjej

PDF-Dokument


Läger

På mitt Tarmreningläger i Tumba med Sandra Wigren så gjorde alla deltagare minst en leverrening.

Jag (blå tröja) har själv gjort 14 ”leverreningar” eller ”liver flushes” — som det heter på engelska. Även om det heter ”leverrening” så är det lika mycket en rening av gallblåsan — där nästan alla gallstenar sitter. Totalt sett har jag fått ut runt 900 små gröna gallstenar.

Jag slutade göra dessa reningar för många år sedan eftersom stenarna slutade komma. Vad är poängen då? Den som gör detta upplever en gradvis minskning per rening — tills stenarna slutar komma helt och hållet.

Jag har också aldrig haft problem med levern, och mina värden var ”onormalt bra” sist jag testade mig.

Ska du göra en Tarmrening som driver ut stora mängder tarmplack så har du två alternativ:

 1. Mitt 12 dagars paket
 2. Detta 7 dagars paket (mer detaljer finns längre ner)

Kompletterande information:80%+ Kolesterol

Kolesterol i kemi.

Vissa är mjuka och andra är förvånansvärt hårda. Så att man behöver ett verktyg av någon typ för att slå sönder dom. Hulda Clark testade dessa stenar i ett laboratorium, de är mestadels kolesterol (till 80-85%). Men det är också en samlingsplats för alla möjliga typer av:

 • Bakterier
 • Virus
 • Parasiter
 • Smuts och gifter

Det är trots att en lagringsplats för icke önskvärda substanser. Jag har aldrig blivit sjuk efter en leverrening, men man kan få influensa-liknande symptom som varar i några dagar.

Det är ett tecken på att man har en sjuk lever. Det kan då rekommenderas att man tar leverstödjande örter i 1-2 veckor efter leverreningen. Dessa kan även tas innan leverreningen för att stärka levern.

Stenarna kommer ut via tarmen.

Jag har själv gjort 12 leverreningar med hennes beprövade recept. Sen 2 med ett recept som Johan Wahlström lärde mig (mer om det nedan).


Fasta Dygnet Innan

Fasta med en tom vit tallrik.

Det är rekommenderat att man fastar dygnet innan en leverrening. När man gör det, så bygger levern och gallblåsan upp en stor bank av galla. Som den sedan sitter på.

Dricker man något surt och något fett, så släpper den loss en ”syndaflod” av galla som för med sig massvis med gallstenar (som främst sitter i gallblåsan). Man bör undvika all typ av vätska timmarna innan man sväljer beredningen.Diabetes och Kolesterol bieffekter.

Kolesterol vs Blodsocker

Då en gallsten främst består av kolesterol, så är det en lagringsplats som är mycket bättre än hjärtat! Kolesterol skapas främst vid högt blodsocker, och endast sekundärt från födointag.

När man har väldigt högt blodsocker, så får kroppen panik och gör om glukos till kolesterol (och måste sedan lagra det någonstans).

Här är Googles tre högst rankade engelska artiklar om relationen bellan kolesterol och blodsocker:

 1. High Cholesterol and Diabetes (WebMD)
 2. What is the relationship between cholesterol and diabetes? (Medical News Today)
 3. How High Blood Sugar Affects Your Cholesterol Level (Very Well Health)

Historiskt sett så har kolesterol DEMONISERATS men siffrorna visar att det inte påverkar en hälsa eller livslängd särskilt mycket.
Johan Wahlström

Detta är Johan Wahlström som använt leverreningen under den Hawaiianska tarmreningen under lång tid till sina kursdeltagare.

Johan Wahlström omnäms på Hälsosidorna som en av Sveriges främsta experter på den här Hawaiianska tarmreningen (som kan driva ut tarmplack):

Johan Wahlström har lång erfarenhet av att hålla tarmreningskurser, han har haft 180 st sedan starten. Se Tarmrening.se eller Rawfood Levandeföda och Tarmreningskur.

hälsosidorna.se/tarmrening

Såhär skrev han till mig via email:

Hej, jag har gjort 23 Hawaiianska tarmreningskurer och varit lärare på 212 kurer.

– Johan Wahlström
1200 deltagare

Under tio år hade Johan ett Bed & Breakfast där han också hjälpte människor genomföra tarmreningar. Sammanlagt hade han runt 1200 kursdeltagare. Men ”Tarmrening.se” lade han ner för fyra år sedan.

Däremot så köpte någon upp domänen och använder den nu för att sälja tygpåsar (vilket han var lätt missnöjd över) till hans gamla tarmreningskunder.

Johan bor i Kristineberg nära min pappa — men är just nu i Spanien. Han kommer till Sverige i juni och ska hålla en tarmreningskurs på Livsuniversitetet Mälbygård i Väddö (karta dit) där jag ska närvara som hans assistent dom första två dagarna.

Denna Youtube presentation om tarmrening i fyra delar är faktiskt inspelad hemma hos Johan, och det är han som tryckte ”start” och ”stopp” på kameran.


VÄDDÖ HAVSBAD OCH CAMPING I ROSLAGEN

Skippa Epsomsaltet

När jag pratade med Johan Wahlström över telefon, så rekommenderade han starkt att man gjorde den här leverreningen under själva tarmreningen, och han hade en speciell metod.

Han sa att man kan skippa Epsomsaltet som rekommenderas i nästan alla recept (för att vidga gångarna). Det smakar riktigt illa.

Allt man behöver göra, är att man dricker 1.25 dl ekologisk kallpressad olivolja, och tar juicen från tre normalstora citroner och sveper den. Sen lägger du dig och sover på det.


Johans ”Specialare”

Ananas, grapefrukt, citron. Leverrening.

Han hade en ”specialare” där man använde:

 • 1/3 citronjuice
 • 1/3 grapefruiktjuice
 • 1/3 ananasjuice

Han sa att kunderna uppskattade sötman i ananasen. Små/känsliga/sjuka/gamla människor ska börja med 0.75 dl olivolja och saften från två citroner (i stället för tre). Sen kan dom ta mer nästa gång om reaktionen inte var för kraftig. Många mår illa under natten, men det kan dämpas genom korrekt mat & vattenfasta.


Intag

Vad gällande intag finns det tre metoder:

 • Man kan blanda oljan och juicen och dricka det.
 • Man kan dricka det separat, vilket jag gör. Ta lite vatten emellanåt för att täcka över smaken.
 • Och så kan man blanda och låta det stå i en timme. Då ”kapslar” juicen in oljan så att man mest känner den smaken när man dricker.

Citronjuice är i teorin lite effektivare än dom andra två eftersom det är surare. Citron är något surare är grapefrukt, och mycket surare än ananas. Jag har bara använt citronsaft.


Högupplöst bild på Tarmplack + Gallsten

Johan Wahlström skickade en högupplöst bild till mig på Facebook som föreställde just tarmplack och gallstenar, eftersom leverreningen gjordes under tarmreningen (enligt hans protokoll).

tarmplack. tarmrening. Hawaiiansk tarmrening. gallstenar. leverrening. johan wahlström.Infographics om Levern

Levern är den där vännen som alltid ställer upp och aldrig vill ha någonting tillbaka. Här kommer en fin liten ”infographic” om vilken stress levern utsätts för:

lever, infographic, stress, leverrening, gallblåsa, lever. Detox.

Läkemedel stressar och skadar levern:

Läkemedel skadar levern.

Vilket är ironiskt efter ordet består av LÄKA + MEDEL. Alltså medel för läkning. Men istället osakar det permanent skada, i vissa fall.


”Liver Flush” video

Och här kommer Youtubes mest populära video om ”Leverrening” — eller ”Liver Flush” — som det heter på engelska. Med över en halv miljon views. Det här innehållet är antagligen betalt, bara så att du vet.

Hon gör det på ett bra sätt, så att man inte riktigt tänker på det.Videos om Levern

Här är en fin liten video som förklarar leverns funktion i kroppen:Här är en kort Youtube video om Levern med 2.4 miljoner views:Steroider.

Leverrening på ”Steroider”

Man kan även göra en ”leverrening på steroider” genom att ta sura & bittra leverstimulerande örter i samband med olivoljamixen. Detta blir en extra potent leverrening, men det saknas tydliga protokoll för:

 • VAD
 • NÄR (och)
 • HUR MYCKET

–man ska ta. Jag gjorde detta en gång och tog 8 st leverstimulerande örter där en rekommenderad dos var 2 stycken. Det blev en katastrof och jag spydde upp allting tidigt på morgonen dagen efter.

Jag hade tur att magsaften inte brände hål i magsäcken!Tarmreningsläger

 • Vad: 7 Dagars Tarmreningsläger
 • Datum: 24-31 Juli, 2023
 • Pris: 7000 kr
 • Plats: Bredängs Vandrarhem, Stockholm.

Här har du mer information:

 1. Facebook Inlägg (Kommentera & Ställ Frågor!)
 2. Inlägg på min Blogg (med all information)
Google Sveriges flagga.

Här är dom två högst rankade artiklarna på Google om örter för levern:

 1. De 6 bästa örterna för att skydda din lever (Steg för Hälsa)
 2. Guide: Så tar du hand om din lever (Glimja.com)

Den normala användningen är att ta dom veckorna efter en leverrening — för att hjälpa levern komma tillbaka och processa gifterna som släppts löst.
7 Dagar Tarmrening

Bio Cleanse Tarmrening med Theo Gerken och Sandra Wigren.

Driv ut mat som fastnat i dina tarmfickor med detta tarmreningspaket:

 1. Toxin Remover (5 fibershakes per dag: psyllium + bentonitlera + ingefära)
 2. Digest Power (15 ekologiska örter som driver på tarmen dygnet runt)
 3. Vegan Probiotic (60 kapslar vegansk probiotika — bygg upp en stark tarmflora när reningen är klar)
 4. Scrolla ner på min huvudsida för video + bilder på Tarmplack (som kan komma ut)
 5. Här har du fullständiga instruktioner på svenska (som jag själv skrivit)
 6. Kontakta mig via Facebook (om du har några frågor)
Email Lista

Email lista via mailchimp.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.Interna Länkar

%d bloggare gillar detta: