Tarm & Leverreningsläger

Theo Gerken i blå tröja på Tarmrening och Leverreningsläger. 12-17 april 2021 i Tumba. Själsro Kväll. Tomatsoppa. Jocke Falk. Margitta Wigren.

Klockan är 20:00 och detta är den sista kvällen — jag har precis serverat en kryddig tomatsoppa som stått och kokat hela dagen. Endast då sjunker smaken från alla grönsaker in i soppan på rätt sätt. Vi äter den med ekologisk kallpressad grekisk olivolja som står där på bordet.

Bilden ovanför är från ett tarmreningsläger jag hade i Tumba den 12-17 april 2021. Vi var totalt 8 personer som genomförde tarmreningen, och alla deltagare gjorde också 1-2 leverreningar.

Enkelt förklarat så är detta en:

Schema

 • 08.00 – Frukost (Smoothie 1) 
 • 10.00 – Fibershake 1 + Juice
 • 12.00 – Fibershake 2 + Juice
 • 14.00 – Fibershake 3 + Juice
 • 16.00 – Fibershake 4 + Juice
 • 18:00 – Fibershake 5 + Juice
 • 20.00 – Middag (Smoothie 2)
 • 21.00 – Intag av örttabletter som verkar under natten

Såhär kan ett schema se ut. Det kan anpassas individuellt till om någon behöver jobba eller åka iväg och göra något.

Jag bor på plats och är där hela veckan. Har man tillgång till en stor villa kan man gå ihop med några kompisar och genomföra reningen där. Jag har gärna ett eget rum i såna fall, men det är inte ett krav =).

Sandra Wigren i grön tröja på Tarmrening och Leverreningsläger. 12-17 april 2021 i Tumba. Själsro. Kväll. Tomatsoppa. Jocke Falk. Margitta Wigren.

Jag kan tänka mig resa inom Sverige och även till Norge, Finland, Danmark — ja ännu längre om gruppen är tillräckligt stor! Då jag inte har körkort eller bil är det svårt för mig att transportera stora mängder fruker och grönsaker, så det är lättast om deltagarna köper in detta själva. Äpplen och morötter är väldigt prisvärda, goda, och nyttiga. Goda att kombinera med chili, ingefära och citron.

5000 kr per person

Kostnaden för en vecka är 5000 kr per person. Då ingår:

 • Alla tarmreningsprodukter
 • Ingredienser till leverreningen
 • Smoothie morgon & kväll (frivillig)
 • Fullstända instruktioner till tarmrening, leverrening, samt mitt stöd dygnet runt

Jag bor på plats och har inga andra åtaganden. Personer som har svårt för att fasta och/eller är känsliga för blodsockersvängningar, bör inta smoothien morgon & kväll. Det gör förvånansvärt stor skillnad. Den består av rismjölk, banan, och honung (frivilligt).

Kontakta mig för att diskutera upplägg & detaljer.

Finns det inga lokaler att hyra kan hela reningen göras på ett vandrarhem.

Leverrening

Ingredienser och fullständiga instruktioner till den (väldigt) populära leverreningen ingår, där man får ut små gröna stenar som ser ut att vara gallstenar. Jag och Johan Wahlström använder en uppdaterad version av Hulda Clarks recept, som gjorde levereningen känd i västvärlden. Här är ett inlägg jag skrev om den på min blogg. Jag har personligen gjort exakt 14 leverreningar.

Jag erbjuder även en kostnadsfri konsultation på 15 minuter över telefon där man kan ställa vilka frågor som helst.

Presentation

Ritad kostymnisse håller en presentation inför sittande publik.

Det är även möjligt för deltagarna att hålla en presentation om något som är viktigt för dom, eller som dom kan mycket om. Det kan röra religion, spirtualitet, hälsa, personlig erfarenhet, eller något annat. Jag kan till exempel mycket om personlighetstyper, jag har en hemsida med 10-12 tusen besökare/månaden om kända människors personlighetstyper.

Jocke Falk

Jocke Falk, som var med på tarmreningslägret i Tumba 12-17 april, 2021, gick med på agera referens åt mig. Han hjälper människor ta tag i sina liv genom en metod som kallas ”Holistic Coaching”. Här är hans hemsida och här har du hans Facebook profil.

Vill du ha en deltagares upplevelse av tarmreningslägret kan du skicka ett meddelande till honom på Facebook. Han är med på båda bilderna ovanför, först mitt emot mig och sen i mitten vid fönstret.

Margitta Wigren

Margitta Wigren, Sandra Wigrens mamma, är också med i svart kofta och svart hår på båda bilderna. Hon har hållt kvinnocirklar i väldigt många år, här har du hennes Facebook profil. Här har du hennes hemsida.


Andra Inlägg


Facebook Grupp

Facebook grupp om Tarmrening och Leverrening av Theo Gerken. Också om Juicefasta och Detox.

Ställ gärna frågor i min Facebook grupp Tarmrening + Leverrening + Juicefasta + Detox. Vill du ha ett SMS varje gång jag sätter datum för ett nytt tarmreningsläger kan du skicka SMS till mig på 073 503 57 55.

Eller kontakta mig på annat håll om du har några frågor.

MVH

/Theo

%d bloggare gillar detta: