Tarmreningslägret i Tumba, 12-17 April 2021

Så jag hade tillsammans med Sandra Wigren, profesionell clown och aktiv inom livscoaching, ett Själ & Tarmreningläger i hennes stora kurshus i Tumba 12-17 April, 2021. Länk till hennes hemsida.

Jag stod för tarmreningen och hon stod för träning, meditation, och den ”själsliga” reningen, om man säger så. Nu gjorde vi en massa leverreningar också! Alla gjorde 1 eller 2 stycken tror jag =)

Jag dedikerade ett inlägg på min blogg om det som du kan läsa här. Jag kan även skicka instruktioner till dig via email om det skulle vara intressant! Här är en liten video som Sandra gjorde:

Så detta läger var en:

  • Tarmrening (5 fibershakes om dagen + 15 örter på kvällen)
  • Leverrening (Med en uppdaterad version av Hulda Clarks beprövade metod)
  • Juicefasta (Massa färskpressade juicer)
  • Sjäslig rening (Träning, meditation, samtal)

Vi hade sex deltagare utöver mig och Sandra Wigren som också deltog i reningen. Jag deltog till 80% och körde 4 fibershakes om dagen istället för 5, för att jag var tvungen att åka och handla, förbereda allt, göra smoothies, tomatsoppa, städa, osv. Priset var lågt. Allt ingick. Både jag och Sandra bodde där hela veckan.

Här är bild nummer två som jag tar, med en deltagares kamera. Kvinnan till höger i svart kofta är Sandra Wigrens mamma Margitta Wigren, som har hållt kvinnocirklar i många år. Hon säger att sexuella övergrepp i barndomen är extremt vanliga på folk som kommer till henne.

Har man en ond pedofil till pappa så finns det ofta en passiv mamma i bakgruden som vet precis vad som händer men inte gör någonting. Utan låtsas som ingenting morgonen efter. Någon berättade vilket svek det var när hon fick reda på att hennes mamma visste vad som hänt i alla år.

Nu tänkte jag länka till två deltagare på lägret som gått med på att agera referens åt mig.


Jocke Falk

Jocke Falk hjälper människor ta tag i sina liv genom en metod som kallas ”Holistic Coaching”. Här är hans hemsida och här har du hans Facebook profil.

Vill du ha en deltagares upplevelse av tarmreningslägret kan du skicka ett meddelande till honom på Facebook. Han är med på båda bilderna ovanför, först mitt emot mig och sen i mitten vid fönstret.


Margitta Wigren

Margitta Wigren, Sandra Wigrens mamma, är också med i svart kofta och svart hår på båda bilderna. Hon har hållt kvinnocirklar i väldigt många år, här har du hennes Facebook profil. Här har du hennes hemsida.

Hon väldigt aktiv i något som kallas ”Ureldarna”. Här är en Youtube video om det:

Kontakta mig om du har några frågor.


Andra Inlägg


Facebook Grupp

Gå med i min Facebook grupp: Tarmrening + Leverrening + Juicefasta + Detox — där jag också annonserar när något händer.

MVH

/Theo

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: