Presentation

Bakgrund

Jag spelade in en presentation med hjälp av Sveriges främsta expert på den Hawaiianska tarmreningen Johan Washlström. Han har hållt 215 kurser över 20 år med drygt 1200 deltagare.

Hoppa till presentationen längre ner på sidan.

Johan bor i Kristineberg där min pappa också bor. Jag satte upp en affisch på den lokala anslagstavlan. Han såg den och kontaktade mig! Galet. Johan bor bara 200 meter från min pappa.

Johan hade utrustning och hjälpte mig spela in presentationerna. Han stod bakom kameran. Han jobbade på Sveriges radio i 16 år och det märktes.

Vi gjorde dem i hans vardagsrum, det var bra ljus där, och han bjöd på lyxig råkost på rasterna. Johans diet är typ 80% råkost och 20% precis vad han vill.

Dom där 20% är vanligen restaurang — för han lagar ingen mat hemma (han har en platta på spisen).

Han hade även skaffat lite övermogna bananer (typ 8) från Pressbyrån vid T-banan, och gjorde bananglass. Men honung på. Ljuvligt!

Det är helt seriöst godare än vanlig glass.Youtube Presentation

Presentation ligger uppe på Youtube i fyra delar:

Den är väldigt enkel och är inte redigerad över huvud taget (bokstavligen talat). Här är dom fyra delarna i kronologisk ordning, inbäddade i sidan.


Del 1:


Del 2:


Del 3:


Del 4:

Jag fick en smärre panikattack efteråt — för jag kunde inte andas i dom tajta byxorna. Syrebrist. Eller nåt. Blev seriöst yr i bollen. Anyway.

Skicka mig ett email eller SMS om du undrar över något.

%d bloggare gillar detta: