Läger

Tarmreningsläger i Tumba 12-17 april 2021, med leverrening, som grupp. Theo Gerken. Tarmrening. Leverrening. Jocke Falk. Margitta Wigren. Alternativ medicin. Alternativmedicin. Naturlig medicin. Holistisk medicin.
Tarmreningsläger i Tumba 12-17 april 2021, med leverrening, som grupp. Theo Gerken. Tarmrening. Leverrening. Jocke Falk. Margitta Wigren. Alternativ medicin. Alternativmedicin. Naturlig medicin. Holistisk medicin.

TARMRENINGSLÄGER


Enkelt Förklarat

Enkelt förklarat så är detta en:

 • Tarmrening (5 fibershakes om dagen + 15 olika örter på kvällen som stimulerar matsmältningen)
 • Juicefasta (färskpressade juicer som renar njurarna)
 • Leverrening (vi använder en uppdaterad version av Hulda Clarks kända ”Liver Flush” recept)

Det är en tarmrening som genomförs under en juicefasta, med möjlighet att lägga till en leverrening.


Två Sätt

Det finns två sätt att genomföra ett Tarmreningsläger med mig. Det första är att anmäla sig till ett Tarmreningsläger som redan är bokat. Jag kommer ha ett i augusti 2022, till exempel. Ute på Väddö i Livsuniversitetets lokaler.

Det andra är att boka mig som grupp, och sen reser jag till den platsen där lägret kommer ske.


Externa Artiklar

Här är en lista på artiklar om varje ingrediens i fibershaksen, som innehåller; finmalt ekologiskt psylliumpulver, ekologiskt ingefära pulver, pektinpulver, samt bentonitlera:


Min Blogg

Jag har även skrivit flera inlägg om dessa ingredienser på min blogg. Mitt inlägg om bentonitlera är det mest populära, och får nästan lika mycket visningar som min huvudsida.

Jag skrev även ett långt inlägg om dom 15 matsmältningsstimulerande örterna man tar på kvällen.


Kostnad

Kostnaden är 1000kr/person/dygn. Alltså 7000 kr per vecka per person.

 1. Alla tarmreningsprodukter
 2. Färskpressad juice
 3. Ingredienser för två leverreningar
 4. En speciell smoothie morgon och kväll
 5. Mitt stöd dygnet runt


Schema

Schema:

 • 08.00 – Frukost (Smoothie 1) 
 • 10.00 – Fibershake 1 + Juice
 • 12.00 – Fibershake 2 + Juice
 • 14.00 – Fibershake 3 + Juice
 • 16.00 – Fibershake 4 + Juice
 • 18:00 – Fibershake 5 + Juice
 • 20.00 – Middag (Smoothie 2)
 • 21.00 – Intag av örttabletter som verkar under natten

Jag bor på plats och har inga andra tidskrävande åtaganden. Jag är tillgänglig större delen av dygnet. Denna reningskur kan genomföras på en kursgård, hälsohem, vandrarhem, eller stor en villa. Ja, till och med ett hotell!

Schemat kan anpassas till individen. Och ja, det går att arbeta under en sådan här tarmrening. Det är snarare fysiskt krävande arbete man ska undvika.


Hunger & Toaletter

Det är värt att påpeka att man känner ingen stark hunger under en sådan här tarmrening. Man dricker 5 fibershakes om dagen som sväller i magen, så kroppen tror att den ätigt ett stort mål varje gång.

Man kan även köra smoothies morgon & kväll vilka ät utskrivna på schemat, och då blir det två måltider till. På det, dricker man små mängder juice under dagen.

Man spenderar inte heller timmar på toaletten. Snarare 15-20 minuter, eller något åt det hållet. 90% av gångerna är det inte heller brådskande (men det kan vara det).


Leverrening

Ingredienser och fullständiga instruktioner till den (väldigt) populära leverreningen ingår, där man får ut små gröna stenar som ser ut att vara gallstenar.

Jag och Johan Wahlström använder en uppdaterad version av Hulda Clarks recept, som gjorde levereningen känd i västvärlden. Jag har personligen gjort exakt 14 leverreningar. Här har du ett inlägg specifikt om leverreningen.

Jag erbjuder även en kostnadsfri konsultation på 15 minuter över telefon där man kan ställa vilka frågor som helst. Man kan även gå ihop som grupp och boka in en timme på Skype eller Teams eller annat program.


Jocke Falk

Jocke Falk, som var med på tarmreningslägret i Tumba 12-17 april, 2021, gick med på agera referens åt mig. Han hjälper människor ta tag i sina liv genom en metod som kallas ”Holistic Coaching”. 

Här är hans hemsida och här har du hans Facebook profil. Vill du ha en deltagares upplevelse av tarmreningslägret kan du skicka ett meddelande till honom på Facebook. Han är med på båda bilderna från lägret som visas ovanför.


Margitta Wigren

Margitta Wigren, Sandra Wigrens mamma, är också med i svart kofta och svart hår på båda bilderna. Hon har hållt kvinnocirklar i väldigt många år, här har du hennes Facebook profil. Här har du hennes hemsida.

MVH

/Theo

%d bloggare gillar detta: